BoostUp! 2021 RIS Edition 2021

Natjecanje IT Manufacturing inovacijske zajednice

Otvorene su prijave za BoostUp! 2021 RIS Edition, natjecanje koje organizira EIT Manufacturing inovacijska zajednica namijenjeno start-up tvrtkama, scale-up tvrtkama, SME tvrtkama, poduzetnicima i inovatorima koji imaju inovativne ideje i prijedloge vezane uz procese proizvodnje. iz RIS država (Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Estonija, Grčka, Mađarska, Italija, Latvija, Litva, Malta, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija i Španjolska).

Natjecanje je podijeljeno u tri kategorije: Create, Accelerate i Transform.

  • Create kategorija namijenjena je timovima i poduzetnicima u ranoj fazi (prije osnivanja tvrtke), više
  • Accelerate kategorija namijenjena je tvrtkama koje namjeravaju širiti svoje poslovanje u nova zemljopisna područja i na nova tržišta, više
  • Transform kategorija namijenjena je tržišno aktivnim tvrtkama koje su identificirale transformacijske izazove za koje im treba podrška u pronalasku odgovora, više

Najboljim prijaviteljima na natjecanju u svakoj od navedenih kategorija dodjeljuju se nagrade u vidu growth paketa koji uključuju edukaciju, mentoriranje i pomoć oko zaštite intelektualnog vlasništva. Osim toga, u kategorija Create i Accelerate prva će tri tima osvojiti novčane nagrade od 10.000 za prvo mjesto, 7.000 za drugo i 5.000 eura za treće namijenjenih za razvoj proizvoda, dok u Transform kategoriji prva dva tima bit će nagrađena s 10.000 tj. 7.000 eura.

Prijave se podnose do 26.04.2021. a samo natjecanje održati će se 11. i 12. 05.2021. u sklopu događanja ViennaUP’21, najvećeg start-up eventa u Europi.