Novi rokovi za podnošenje zahtjeva za potporu za više natječaja iz mjere 4.

APPRRR je objavila druge izmjene triju natječaja za provedbu tri natječaja iz Mjere 4 „Ulaganje u fizičku imovinu“, a izmjene se odnose na produljenje rokova za prijavu na natječaj. Novi rokovi za prijavu su:

Mjera 4. Podmjera 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva – provedba tipa operacije 4.1.3. Korištenje obnovljivih izvora energije:  do 30. rujna 2020. godine.  Više o uvjetima za prijavu i bespovratnim potporama iz ove podmjere pročitajte na poveznici.  

Mjera 4. Podmjera 4.2 Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda – provedba tipa operacije 4.2.1. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima:  do 14. kolovoza 2020. godine. Na poveznici pročitajte sve o uvjetima natječaja, vrstama projekata koji se mogu financirati i iznosima bespovratne potpore iz mjere 4.2.1.

Mjera 4. Podmjere 4.2 Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda – provedbu tipa operacije 4.2.2. Korištenje obnovljivih izvora energije:   do 30. rujna 2020. godine.  Sve o mjeri 4.2.2. pročitajte na poveznici.