InterMedia Projekt

EU fondovi / Natječaji & projekti

85% bespovratne potpore za novo radno vozilo obrta Rashlad Vela Luka

EU fondovi pomažu razvoj malog i srednjeg poduzetništva

Obrt Rashlad, vlasnika Vjekoslava Barčota iz Vele Luke, uz pomoć Intermedia Projekta iskoristio je sredstva Europskog fonda za regionalni razvoj te putem Natječaja e-impuls ostvario 85% bespovratne potpore za kupnju novog radnog vozila.

Radno vozilo, nabavljeno uz potporu iz EU fondova, u čijem su teretnom dijelu ugrađeni oprema i instalacije – pokretna radionica

Iskustvo i najmodernije tehnologije

Obrt Rashlad uspješno posluje još od 1995. godine.  Od osnivanja do danas proširuje  i poboljšava paletu svojih proizvoda i usluga, pa je tako od servisiranja manjih rashladnih sistema na početku, danas  svoj asortiman proširio na proizvodnju, ugradnju, održavanje i serviranje kompleksnih industrijskih uređaja u rashladnoj tehnici, uključujući brodske rashladne sisteme te projektiranje. Prodajno tržište obrta se od privatnih kupaca i malih lokalnih poduzeća na početku, s vremenom proširilo na   velike poslovne kupce iz cijele regije

Svijetli primjer zapošljavanja i očuvanja radnih mjesta

Obrt trenutno zapošljava 6 djelatnika, a u planu su i skora nova zapošljavanja. Gospodin Vjekoslav Barčot, vlasnik i osnivač obrta uspješno vodi obrt od samog početka, a posljednjih godina u organizaciju poslovanja sve više se uključuje njegov sin Luka Barčot, diplomirani inženjer elektrotehnike, voditelj elektroinženjering tima zaduženog za projektiranje i automatizaciju.

  • Komercijalne i industrijske instalacije i oprema za hlađenje za potrebe skladištenja i prodaje  ribe, mesa, voća i povrća i druge prerahe
  • Uređaji za led: Ledomati, brodski ledomati i uređaji za tekući led
  • Brodska rashladna oprema posebne namjene
  • Projektiranje: automatizacija i elektroinženjering
  • Servis i održavanje

U Rashladu se konstantno prati i primjenjuje razvoj modernih tehnologija u području rashladnih sistema te se nastoji kupcu pružiti sveobuhvatna usluga – od projektiranja  i izrade elektro projektne dokumentacije uz pomoć specijaliziranih računalnih programa, preko proizvodnje, instalacije do  održavanja i servisiranja.

Projektiranje i automatizacija Rashlad

Novi projekti

U sklopu ovog projekta nabavljeno je radno je vozilo, u čijem su teretnom dijelu ugrađeni oprema i instalacije – pokretna  radionica za proizvodne usluge na licu mjesta, kod kupca.

Ova je nabava ostvarenje tek dijela razvojnih planova obrta Rashlad, koji već započinje realizaciju novih, znatno većih projekata, takođr uz pomoć EU fondova.

 

%d blogeri kao ovaj: