Od 11. svibnja nove mjere rada APPRRR s korisnicima

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je nove mjere rada s korisnicima u skladu s Uputom o organizaciji rada tijela državne uprave u vezi s pojavom bolesti COVID-19.

Od 11. svibnja 2020. godine APPRRR prima stranke uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem (ako zahtjev stranke nije moguće riješiti bez fizičke prisutnosti). Djelatnici Agencije za plaćanja će primati stranke uz pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mjera.

APPRRR u svojoj obavijesti nadalje podsjeća korisnike na mogućnost popunjavanja Jedinstvenog zahtjeva za 2020. godinu elektronički, putem AGRONET-a, uz e-potpis ako korisnik posjeduje e-poljoprivrednu iskaznicu ili bez potpisa, uz upisivanje OIB-a nositelja/odgovorne osobe, a zahtjev će biti uredno i automatski zaprimljen u Agenciji za plaćanja.

E-iskaznica poljoprivrednog gospodarstva

Potpisani primjerak zahtjeva dostavljat će se naknadno na poziv Agencije za plaćanja. Također, podsjeća se na produljeni rok za podnošenje jedinstvenog zahtjeva za 2020.godinu, do 15. lipnja 2020. godine.