Natječaj OTP banke za studentske stipendije

Status: Otvoren do 17. listopada 2016. godine

OTP banka d.d. raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta organizacije i informatike i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (matematički odjel).

OTP banka dodjeljuje jednu stipendiju za izvrsnost u iznosu od 4 000 kuna mjesečno i pet stipendija u iznosu od 1600 kuna mjesečno.

Na natječaj se mogu prijaviti redovni studenti diplomskog studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Fakultetu organizacije i informatike i Prirodoslovno-matematičkom fakultetu (matematički odjel) koji su državljani Republike Hrvatske, te u tijeku dosadašnjeg studiranja imaju prosjek minimalno 4,0.

Rok prijave na natječaj je 17. listopada 2016. godine, a uz prijavni upitnik koji se nalazi na web stranicama  OTP banke  kandidati trebaju priložiti i presliku indeksa, potvrdu o upisu te preporuku profesora.

student-money

Odabranim stipendistima OTP banka nudi i mogućnost obavljanja stručne prakse, pružanje pomoći oko izbora i izrade diplomskog rada, mogućnost pohađanja in house obrazovnih programa, mogućnost zasnivanja radnog odnosa po završetku školovanja  i to na području informacijskih tehnologija, upravljanja rizicima, poslovnom bankarstvu, financija ili maloprodaje u OTP banci.

Odabir će se izvršiti na način da će kandidat s najboljim prosjekom ocjena biti odabran za stipendiju u iznosu od 4.000,00 kuna mjesečno, a narednih pet kandidata za stipendiju u iznosu od 1.600,00 kuna mjesečno