dRural Marketplace: Mjesto interakcije poduzetnika i kupaca

Posjetite dRural Marketplace i upoznajte se s uslugama na svom području

dRural je projekt financiran od strane EU koji razvija tržište usluga s ciljem povezivanja pružatelja i korisnika usluga u ruralnim područjima, stvarajući prilike za gospodarski rast i poboljšanje kvalitete života stanovništva.

U sklopu projekta stvoreno je digitalno rješenje koje sadrži glavno dRural web mjesto te dRural Marketplace, na kojem lokalni poduzetnici, obrtnici i poljoprivrednici nude svoje usluge, uz mogućnost kontakta, narudžbe i izravne kupnje preko stranice.

Za sada su u projekt uključene 4 europske ruralne regije: Extremadura u Španjolskoj, Jämtland Härjedalen u Švedskoj, Region Gelderland Midden u Nizozemskoj te u Hrvatskoj Dubrovačko-neretvanska županija, a za svaku je regiju predviđeno zasebno dRural tržište usluga.

dRural marketplace za Dubrovačko-neretvansku je mjesto na kojem od sada možete pogledati i zatražiti i naše usluge, dostupno na linku: https://drural.hr/company/Q29tcGFueVR5cGU6MTQ=/

Projekt provode Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA, Dom zdravlja Metković, Tehnologijsko-razvojni centar u Osijeku (TERA) te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije. Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa HORIZON 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura. Traje do 30.06. 2024. godine i namijenjen je pametnim ruralnim zajednicama, revolucionarnom projektu koji promiče holistički razvoj ruralne zajednice, održivost digitalne inovacije i socijalnu koheziju.

Pratite dRural web stranicu i dRural marketplace i iskoristite sve pogodnosti koje pruža.