Certifikati za 18 novih suradnika na projektima financiranih iz EU fondova

Dodjelom certifikata u galeriji Gradskog kulturnog središta u Metkoviću službeno je i svečano okončana edukacija  18 polaznika programa  Suradnik na izradi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova i 14 polaznika programa za knjigovođe. Edukaciju je, u sklopu projekta projekta „Uključi se“ organizirao Grad Metković, u partnerstvu s općinom Kula Norinska, a trošak projekta u iznosu od ukupno 630.272, 20 kuna financiran je iz Europskog socijalnog fonda.

domjenak

Izvođenje programa povjereno je Suvremenom učilištu u Splitu, sastavnici Visoke škole Aspira; nositelju odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja za oba navedena programa, te su svi polaznici edukacije ovime postali vlasnici priznatih certifikata koje mogu upisati u odgovarajuće evidencije.

Ponosni smo što smo bili dio ove lijepe priče i zahvalni Gradu Metkoviću i Suvremenom učilištu u Splitu, na ukazanom povjerenju i odabiru upravo konzultanata InterMedia Projekta za predavače programa Suradnik na izradi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova. Kroz 120 sati svakodnevne dvomjesečne teoretske i praktične nastave nastojali smo što više svog znanja i iskustva prenijeti na sve polaznike, a položeni ispiti i zasluženi certifikati dokaz su našeg zajedničkog uspjeha.