Poslovni uzlet 2017

Poslovni uzlet projekt je koji je Poslovni dnevnik pokrenuo  2014. godine, u cilju poticanja  malog i srednjeg poduzetništva i upoznavanja javnosti s pokretačima gospodarstva. Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) je strateški partner projekta.

  1. godine projekt je uspješno proveden u šest hrvatskih gradova,  u 2015. godini održane su jednodnevne edukacije u 23 grada diljem Hrvatske, dok je U 2016. godini Poslovni uzlet je obišao čak 30 gradova.

U 2017. godini sve sudionike manifestacije očekuje novi koncept – interaktivne radionice, na kojima će se na promjeru nekog od sudionika prolaziti svi ključni procesi za unapređenje poslovanja. Projekt će se temeljiti na:

  • besplatnim edukacijama (siječanj – prosinac 2017.)
  • konferenciji „Summit poduzetništva“ posvećenoj segmentu malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva i svečanoj završnoj dodjeli nagrada najboljim poduzetnicima (prosinac 2017.)

Radi se  o cjelodnevnim događanjima u organizaciji Poslovnog dnevnika i partnera projekta koje poduzetnicima i obrtnicima omogućuju besplatne edukacije i seminare uz raznih područja. Tijekom provedbe projekta, edukativne manifestacije su okupile preko 9000 poduzetnika, obrtnika i vlasnika OPG-a, ali i svih ostalih zainteresiranih za stjecanje novih poslovnih znanja.

Za potrebe projekta Poslovni uzlet, osmišljen je i razvijen i poseban macro-site http://www.poslovni.hr/poslovni-uzlet, koji detaljno prati sve vezano uz edukacije i manifestacije, kao i sve gospodarske i druge novosti na razini gradova i županija. Na ovaj način, Poslovni dnevnik je razvio dodatnu platformu koja prati i povezuje SME segment i lokalnu upravu i samoupravu, a poduzetnici mogu na jednom mjestu saznati sve relevantne informacije i novosti.

Popis gradova domaćina pogledajte na: http://www.poslovni.hr/poslovni-uzlet/gradovi
Prijavu na evente izvršite na: http://www.poslovni.hr/poslovni-uzlet/eventi-prijave
Sve informacije pogledajte na službenim stranicama projekta.