Učite o pokretanju projekata na Start Up School Ancona 

Svakom odabranom polazniku osigurat će se financiranje školarine za devet tjedana edukacije o projektima u kulturu, na Start Up School Ancona.

Status: Zatvoren (prijave do 15. rujna 2016. godine)

Imate poslovnu ideju za projekt koji doprinosi zaštiti kulturne baštine, mlađi ste od 40 godina, dobro vladate engleskim i želite savladati vještinama upravljanja startup projektima u kulturi?

Fondacija Marche, Gospodarska komora Ancone, Politehnički univerzitet Marche, Grad Ancona i institut ISTAO, uz podršku Intesa Sanpaolo, međunarodne bankarske grupacije u okviru koje posluje Banca Intesa, objavile su javni poziv za prijave u “Ecapital Culture Adriatic Start Up School” – devetotjednu edukaciju u području pokretanja start-up projekata u kulturi.

Edukacija uključuje ravoj vještina realizacije poslovnog plana i pokretanje start up projekata u području kulture, s naglaskom na projekte koji promiču kulturno naslijeđe jadransko- jonske makro regije. Polaznici će pohađati predavanja, radionice, sudjelovati u studijama slučaja i drugo. Na raspolaganju će im svakodnevno biti mentori koji će pomagati u savladavanju vještina, pronalaženju potrebnih informacija i razvoju konkretnih poslovnih ideja.

Za edukaciju koja će se održavati od 17. listopada do 16. prosinca 2016. godine odabranim će  kandidatima biti osigurana školarina u iznosu od 5.000 kuna . Ovo je drugi natječaj iste fondacije, a na prošlogodišnju Ecapital Culture Adriatic Start Up School pohađalo je 25 polaznika.

Na natječaj e mogu prijaviti osobe mlađe od 40 godina, sa završenom minimalno srednjom školom, državljani jedne od zemalja jadransko – jonskog područja: Albanije, Bosne i  Hercegovine, Hrvatske, Grčke, Italije Crne Gore, Srbije i Slovenije, a bit će odabrano 20 kandidata. 

Prijave se podnose do 15. rujna 2016. godine a rezultati će biti objavljeni do 30. rujna 2016 godine. Sve detalje o projektu i postupku podnođenja prijava potažite na http://startupschool.ecapital.it/.