Stipendije od 3.000,00 kuna mjesečno iz PBZ

Privredna banka Zagreb d.d. objavila je natječaj za dodjelu trideset studentskih stipendija u mjesečnom iznosu od po 3.000,00 kuna Na natječaj PBZ mogu se prijaviti redovni studenti treće ili više godine studija  područja informacijske i komunikacijske tehnologije, i to: studija elektrotehnike, računarstva, informatike, prirodoslovno – matematičkih  i srodnih studija.

Pogledajte i  Javni poziv za stipendije za obrtnička zanimanja iz e-impulsa

Osim navedenih uvjeta, studenti koji kandidiraju za stipendije PBZ moraju imati visoki prosjek ocjena tijekom studija, tečno govoriti  engleski jezik  te ishoditi pisanu preporuku po mogućnosti dva fakultetska nastavnika.

Pri odabiru među kandidatima koji zadovolje sve naprijed navedene uvjete PBZ će za dodjelu stipendija uzimati u obzir ukupne kvalitete studenta, a najviše šansi će imati kandidati koji su ostvarili postignuća na natjecanjima, priznanja i nagrade, jer su upravo to kriteriji koje će PBZ posebno vrednovati.

Prijavu za stipendiju, s dokazima o ispunjavanju svih obveznih uvjeta te eventualno s dokazima o posebnim postignućima, priznanjima i nagradama, uz životopis i presliku indeksa zainteresirani studenti mogu predati najkasnije do 10. rujna 2016. godine, putem e-maila. Za sve podatke provjerite službenu stranicu PBZ d.d.

Za trideset odabranih kandidata PBZ će isplaćivati studentske stipendije u mjesečnom iznosu od po 3.000,00 kuna (neto), u vremenu trajanja redovnog studiranja.

Ovaj natječaj za studentske stipendije PBZ je raspisala u skladu sa svojim strateškim smjernicama, koje uključuju stalni razvoj bankarskih proizvoda uz pomoć ulaganja u tehnologiju i kadrove.

“Privredna banka Zagreb je tvrtka koja konstantno ulaže u tehnološki razvoj i kvalitetne kadrove oblikuje nove standarde u bankarskom poslovanju. Ulaganja u intelektualni kapital tvrtke osnovna je pretpostavka izvrsnosti u  kvaliteti  usluga i visoke konkurentnosti na suvremenom bankarskom tržištu.” – stoji u tekstu Natječaja.

Podsjećamo Vas da je Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo Javni poziv za stipendije za obrtnička zanimanja, na koji će se prijave moći podnositi od 1. rujna 2016. godine. Pogledajte detalje ovog natječaja za stipendije na linku.