InterMedia Projekt

EU fondovi / Natječaji & projekti

Uvala Komarna: Oprema za sportsko-rekreativni turizam uz pomoć potpore Ministarstva turizma

Uvala Komarna: Oprema za sportsko-rekreativni turizam uz pomoć potpore Ministarstva turizma

Uvala Komarna: Projekt nabave opreme za sportsko-rekreativni turizam uz pomoć potpore Ministarstva turizma 2017.godine

Poboljšanje turističke ponude objekta Uvala Komarna uz potporu Ministarstva turizma

Ugostiteljski objekt Uvala iz Komarne ostvario je, uz pomoć Intermedia Projekta, bespovratnu potporu Ministarstva turizma RH za 60% svog ulaganja u nabavu opreme. Potpora je ostvarena u okviru Programa “Konkurentnost turističkog gospodarstva 2017”,  Mjere B “Posebni oblici turizma”, a sredstva su namijenjena za  za nabavu plutajućeg pontona za pristanak brodova, priveznih i sidrenih bova, bicikla za vodu, vodene ležaljke te podvodne LED rasvjete.

Ovo je ulaganje za Uvalu još jedan korak u ostvarenju zacrtanih ciljeva: Uz svoju osnovnu ponudu – izvrsnu spizu i piće – pružiti gostima što  bogatiju  ponudu   dodatnih sadržaja za odmor, sport i rekreaciju.

Marina i Martin Vuica, koji stoje iza imena Uvala Komarna, ne žele voditi samo još jedan u nizu objekata koji gostima nude standardnu ugostiteljsku ponudu, u predahu od sunčanja i kupanja. Od samog otvaranja objekta, prije 3 godine, trude se svojim gostima ponuditi što više raznih sadržaja; organiziraju se karaoke, sportske večeri, ribarske večeri, Slavonska noć, a u ponudu su uključene  ležaljke sa suncobranima, pedaline, sandoline i kajaci… U planu je i nabava  opreme za ronjenje, sportski ribolov i biciklizam.

U ovom objektu, smještenom uz samu morsku obalu i prekrasnu plažu, u  blizini hlada borova, uz standardnu ponudu možete se osvježiti i uz prirodne cijeđene sokove, iskušati kvalitetna vina iz vinogorja Komarna, uživati u jelima s roštilja, morske delicije, ali i brzu hranu, za one koji što više vremena žele provesti uživajući na obližnjoj plaži.

Marina i Martin Vuica odigrali su veliku ulogu u uređenju šireg okoliša uvale u Komarnoj te su incijatori i sudionici brojnih aktivnosti, uključujući čišćenje prilaznog puta, uvođenje vanjske rasvjete i drugog.  Aktivni su u radu Udruge «Dite Komarne» koje svake godine organizira čišćenje podmorja i okoliša.

Uvala posluje od 2015.godine; uvodeći svake sezone novosti, kako u uređenje objekta i okoliša tako i u svoju ponudu. Ulaganje koje je sufinanciralo Ministarstvo turizma samo je dio ostvarenja planova i ciljeva: Uz  izvrsnu spizu i piće  pružiti gostima što  bogatiju  ponudu dodatnih sadržaja za odmor, sport i rekreaciju.

 

%d blogeri kao ovaj: