InterMedia Projekt

EU fondovi / Natječaji & projekti

Mjera 4.1.1. Otvoreni natječaji

Objavljena tri nova natječaja za Mjeru 4 tip operacije 4.1.1.

Mjera 4. tip operacije 4.1. 1. namijenjena je dodjeli bespovratnih sredstava za restrukturiranje, modernizaciju i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i u Registar poreznih obveznika, uz dalje razrađene uvjete za različite skupine korisnika. U okviru ove mjere dodjeljuju se bespovratne potpore za 50% do 70% prihvatljivih troškova projekta; 70% mogu ostvariti mladi poljoprivrednici ali i korisnici koji provode projekt na lokacijama prirodnim ili ostalim posebnim ograničenjima, kako je definirano posebnim propisima.

U svibnju i lipnju 2021.godine objavljena su čak tri natječaja za dodjelu potpora temeljem mjere 4.1.1. i to: Natječaj za peradarstvo – aliternativni uzgoj kokoši nesilica, zatim za voćarstvo – ulaganja u trajne nasade i za vinogradarstvo – stolne sorte.

U nastavku pročitajte više detalja o svakom od navedenih natječaja. Ukoliko Vam je neki od natječaja interesantan i htjeli biste iskoristiti potporu, slobodno nas kontaktirajte za sve dodatne informacije te za konzultantske usluge u pripremi i provedbi projekta, ako se odlučite za prijavu.

Želite obavijesti o svim novim natječajima u svom inboxu? Prijavite se na newsletter:

Zatražite više informacija:

%d blogeri kao ovaj: