InterMedia Projekt

EU fondovi / Natječaji & projekti

Mjera 4.1.1. Otvoreni natječaji

Objavljena tri nova natječaja za Mjeru 4 tip operacije 4.1.1.

Mjera 4. tip operacije 4.1. 1. namijenjena je dodjeli bespovratnih sredstava za restrukturiranje, modernizaciju i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i u Registar poreznih obveznika, uz daljnje uvjete za različite skupine korisnika.

U okviru ove mjere dodjeljuju se bespovratne potpore (500.000 €, 750.000 € i više) za do 70% prihvatljivih troškova projekta. Prihvatljivi su troškovi ulaganja u objekte, opremu, mehanizaciju, nove i postojeće nasade, gospodarska vozila i drugo, kao i troškovi konzultantskih usluga i izrade druge dokumentacije.

U svibnju i lipnju 2021.godine objavljena su čak tri natječaja za dodjelu potpora temeljem mjere 4.1.1. i to: Natječaj za peradarstvo – alternativni uzgoj kokoši nesilica, zatim za voćarstvo, uključujući maslinarstvo – ulaganja u trajne nasade i za vinogradarstvo – stolne sorte.

U nastavku pročitajte više detalja o svakom od navedenih natječaja. Ukoliko Vam je neki od natječaja interesantan i htjeli biste iskoristiti potporu, slobodno nas kontaktirajte za sve dodatne informacije te za konzultantske usluge u pripremi i provedbi projekta, ako se odlučite za prijavu.

Želite obavijesti o svim novim natječajima u svom inboxu? Prijavite se na newsletter:

Zatražite više informacija:

%d blogeri kao ovaj: