Projekt Moja poduzetna Hrvatska nastavlja se u još šest gradova

Projekt Festival poduzetništva, obrta i OPG-a -Moja poduzetna Hrvatska provodi se kroz  izložbeno – prodajne sajmove u 15 gradova diljem Hrvatske. Organizator Festivala je Styria media grupa a među partnerima projekta su i Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska gospodarska komora.

Projekt je zamišljen kao predstavljanje malih i srednjih poduzetnika i poljoprivrednih gospodarstava te njihovih proizvoda i usluga, a ujedno i dobra prilika za nove poslovne kontakte te u konačnici poboljšanje poslovnih rezultata, uz medijsku potporu.

U sklopu projekta su od ožujka ove godine  sajmovi prema planu održani  u devet hrvatskih gradova: Šibenik, Dubrovnik, Sv. Ivan Zelina, Poreč, Trilj, Daruvar, Ivanec, Supetar i Labin, s dobrim odazivom lokalnih poduzetnika i poljoprivrednika i gostiju.

Uz prezentiranje proizvoda poduzetnika i poljoprivrednika  na manifestacijama su organizirane i razne edukativne radionice, predstavljanje starih zanata, gastro show i degustacije, program za djecu, koncerti…

Do završetka projekta planirano je održavanje Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a u još šest gradova:

  • Krapina, 8.rujna
  • Vinkovci, 10. rujna
  • Zadar, 7. listopad
  • Zaprešić, 14. listopad
  • Makarska, 21.listopad
  • Koprivnica, 4. studeni

Partneri na projektu Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska gospodarska komora osigurali su svojim članovima koji izlažu na Festivalu besplatni prostor za izlaganje i sudjelovanje na manifestaciji, dok prijevoz, smještaj i eventualne druge troškove pokrivaju izlagač.

Zainteresirani za projekt mogu zatražiti sve informacije i prijaviti se putem službenih web stranica Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske gospodarske komore, županijskih komora. Broj sudionika ograničen je prostornim kapacitetima u svakom pojedinom gradu.

Grants